bla,bla,bla.


ah ungefär såhär har min eftermiddag sett ut. - glass och film. Måste ju jämna ut träningen lite. he he he ;)
Filmen var bra, sen somnade jag, vaknade och gick ut och gick. Ja, jag vet att ni är avundsjuka på mitt händelserika liv ;> Nej men nu är det ju snart påsklov. Då hoppas vi på lite äventyr :]

Nu tänkte jag titta på andra avenyn sen kommer jag somna som en stock.


godnatt ;*

jag känner mig duktig.

Jag har varit duktig idag!
När jag kom hem så somnade jag och sov i 2 timmar. När jag vaknade så gick jag ut och gick en timme! Det ska jag fortsätta med nu så att jag kommer i form till sommarn så man kanske vågar visa sig på stranden ;) Sen lagade vi lite mat här hemma och nu ligger jag i sängen och ska strax slå på lite greveholm (nej, jag tröttnar aldrig på det) och sova :]

natti.

kände mig lite som en präst idag, he he he!


låten <3

det gick fort hos frissan och cykeln funkade bra. Körde räser hem så att jag hann duscha, nu är jag redo för skola. Har lagt in massa ny på mysik på mobilen så är även redo för bussresan. Jag längtar redan hem till mig säng ;)

puss!
Anberlin – The Feel Good Drag

tisdag vare va

orkar inte riktigt med dettttaaa


Ska ner och fixa håret som jag håller på att tappa hos frissan nu. Hahhah. Jag känner mig allmänt skabb och trött och sjuk och orkar inte skola efter det. Men hinner jag med bussen så har jag väl inget annat val. Men missar jag den så kommer jag inte till skolan sen, nu vet ni det. Sakna mig inte för mycket.

Måste gå ner till rättvik också....... känns allt lite jobbigt. Undrar om min räser fortfarande funkar efter att ha stått ute hela denna hårda vinter. Värt ett försök.

söndag..

jaha, så var denna helg också slut då. Men den har vart rätt najs så det gör inte så mycket ändå. Påsklov snart ju!
Nej men helgen blev faktiskt helt okej :] Fredagsmys med söta vänner i fredags och 18-års fest i siljansnäs igår. Helnajs, så att säga ;) Är nyss hemkommen från min morfar också, har varit där och ätit middag. Trevligt trevligt.

NU; ge er lite bilder att skratta åt, sen blir det söndagsfilmen på tv 4.













asså orkar inte. Så jävla mongobilder så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Ändå finns det typ tyysen till som är värre också. Hahhah. Men trevligt vare, tack för det ;>

PPPARTY LÖRDAG.

Leksand vann! 2-1 mot aik. Jag taggar fest med Anna hos henne. Vi ska snart åka och det kommer att bli en bra kväll ikväll. Lite sorgligt att inte jenniebooi kunde följa med, men vi tar igen nästa helg ;)

HA EN AWESOME LÖRDAGKVÄLL NU ALLIHOPA.
- för det tänker vi ha.


fredag ♥

Jag tror jag har för mycket fritid. Annars hade jag inte stannat kvar i skolan och hängt när jag slutat för länge sedan :< hhaha. Men det gör inget, det är la alltid trevligt. Men nu är jag hemma iallafall, (eller har vart det ett bra tag men, har till och med hunnit baka kladdkaka :'D)

Nu ligger jag i min sköna säng och typ halvsover och tittar på greveholm. Så jävla trött.

Men senare ikväll kommer bästis anna, putte och gurra hit och fredasmyser med mig :') inte helt fel ändå.


kämpa leksand.

Leksand spelade mot södertälje ikväll. Dom förlorade. 3-2. Men det är inte kört än. Tänker inte sluta hoppas. Hahhah jag låter som värsta nörden. :< Men seriöst, dom förtjänar så jävla hårt att få spela i elitserien iår. Jag vet att dom skulle kunna klara av det. Även om dom förlorade så tycker jag att det var en rätt bra match. OLIVER EKMAN-LARSSON ÄR MIN GUD, MIN HJÄLTE, MIN MAN. Så jävla bra. Det var han som stod för leksands båda mål och han var grym ikväll!

Ja, nu har jag lyckats skriva ett helt inlägg om hockey och oliver ekman-larsson. Hahhah. Så nu ska jag väl ta mig i kragen och hoppa i säng. Imorgon blir det skolaaaaaa. Sen stan efter det. Och lite fredagsmys på kvällen. Blir nog super bra det :') godnatt.


lääämna oss inte :<

torsdag 25/3 -10

har ägnat stor del av min morgon till att fixa iordning lite kategorier här i bloggen osv, så nu blir det lite lättare att hitta.

Nu tar jag mitt pick och pack och åker till Vikarbyn en snabbis. Kommer hem om ett tag :]


hahaha under tiden jag är borta kan ni ju alltid skratta lite åt denna bild.
Det är nog det fulaste jag vart med om. Iallafall den veckan.

TJOFLÖJT

någon vänlig själ borde ge mig lite snygga skor


godmorgon!

Kände mig inte helt pigg och kry imorse, så jag stannar hemma och sover idag. ;) inte helt fel va.

ska göra mig lite frukost nu sen krypa ner under täcket igen. Vi hörs lite senare. ;>

nytt


skjorta - gina tricot
halsband - ur & penn

Nu blir det andra avenyn sen kommer jag att somna. Imorgon är en ny dag och då hoppas jag på lite fint väder!

Passar på att bjuda på en bra låt också. Jag blir lite taggad på party alltså.
Space Cowboy – Party Like Animal
Det blev inte bara en låt, utan 2 till och med.
Italobrothers – Love Is On Fire - Radio Edit

Snart är det helg!! ;>

den stora frågan

Det är ju 100 kr rabatt på alla jackor på h&m nu. Jag vill köpa mig en jacka. En jeansjacka. Men en annan jacka också. Typ en sån här;


Jag gillar den rätt mycket. Men har inte riktigt bestämt mig för om jag ska klicka hem den eller inte. Tror faktiskt jag måste sova på saken. Efter rabatten så kostar den ca 200 kr. Inte farligt alls ju. Passar den inte kan jag ju alltid skicka tilllbaka den. Hmm.. Får ta mig en funderare ;p

onsdag

tjatja bloggeeen ;)

Kom precis hem. Har varit i skolan hela dagen sen var jag på stan en sväng. Hittade lite småsaker som jag köpte. Provade även en snygg klänning som jag tror att jag ska köpa någon dag. Nya skor behöver jag också :< Men det är en annan historia.

Nu har jag krypit ner under mitt varma täcke, håller nämligen på att frysa ihjäl här hemma. Det hade inte setat fel att ligga på en strand i thailand eller något just nu alltså.. Men jag får tänka att om ca 2 månader ligger jag på en fin strand i Grekland iallafall. Inte helt fel det heller även om det är ett tag kvar ;>

Nej nu ska jag ligga kvar här lite, sen måste jag städa. Har slängt ut hela min garderob på golvet igen. Åh att man aldrig lär sig ändå.. ;p Sen ska vi äta mat. Mamma har gjort min favoritmat, puss! Andra avenyn står på listan efter det. Sen skulle jag vilja gå och köpa godis. Galet sugen. Men vetifan om orken finns.


idag.
vet att ni ba äääääälskar min rena spegel ;>


awesome

Så jävla härligt. 4-1!!

nu kan jag sova gott inatt.


äntligen hemma!

Ja, äntligen. Har haft den tråkigaste skoldagen på länge tror jag. Såååå jävla segt. Men nu är jag iallafall hemma som sagt och jag ska snart sminka av mig och duscha osv. Sen är jag redo för hockeyn som börjar vid 7. Jag har synd nog ingen biljett. Men som tur är går matchen på tv och jag kommer att sitta bänkad. Bättre än inget liksom. Tagggga!!

Idag fick jag förresten 375 kr bara av att lämna in en lapp. Det är inte dåligt och jag behöver pengarna hur mycket som helst. Snart har jag råd med min peace and love biljett!!! hjärta.

& såhär såg jag ut idag;





orka?

jag är galet trött, fryser, har ont i huvudet och vill mest av allt åka hem just nu.. Men jag har fortfarande 2 lektioner kvar och måste stanna till kvart över 4. Det suger. När jag kommer hem tänker jag lägga mig och sova. Och jag tänker inte vakna försen i maj när det inte är minsta gnutta snö kvar. Eller, jag ska föresten vakna en stund ikväll och kolla på leksand-växjö på tv. LEKSAND MÅSTE VINNA. Ok?
Men sen, går jag i ide ett tag.


hej, hej, hemskt mycket hej.

Ja men då var väl denna trevliga måndag äntligen över så att vi strax kan övergå till tisdag så att det snart kan bli fredag igen. I helgen ska jag förresten på 18-års kalas. Vad köper man i present till en liten pojke som har blivit stor och fyllt 18? ;o jag har ingen aning. Har en vecka på mig att komma på något bra iallafall.

Just nu ligger jag i min säng och halvtittar på halv åtta hos mig samtidigt som jag bloggar lite smått. Tänker också på att jag verkligen borde ta och pallra mig in i duschen i tid så att jag kan gå och lägga mig i bra tid. Börjar tidigt imorgon så måste upp vid 6.... Känns inte sådär jätte frestande men jag har bara datalektioner så det är väl ganska chill ändå.

Nej, nu ska jag väl ta tag i de lilla till liv jag har och göra något vettigt. ♥




För några minuter sedan.
Trött, sliten och i mjukiskläder.

:@

åååååååh jag hatar att vänta på busseeeeen. Varför kan den bara inte gå när jag vill för?!

orka rotera





godmorgon!
Är precis klar och ska strax kila upp till bussen. Det är typ flera minusgrader ute. Men, jag vägrar vinterjacka. Den har jag redan hängt undan. Det var ju vår liksom. Så, idag får jag frysa.

Engelska och idrott står på schemat idag, som varje måndag. Slutar vid 2, som varje måndag.
Vi hörs sen! ;>

(btw, de ser nästan inte ut som att jag har några byxor på mig på bilderna, men det har jag. Lovar.)

typ blä

alltså, vart fan kom snön ifrån imorse? dålig dag idag;
Vaknade av att det var huur varmt som helst, typ dog. Såg att det snöade. Anna åkte hem. Har haft tråkigt hela dagen och typ ätit stup i kvarten. Tänk massa på att jag skulle vilja vara hemma från skolan tills påsklovet kommer. Eller egentligen helst tills sommarlovet kommer. Tittade på en köpt leksandsmatch på internet. Dom förlorade mot almtuna. VARFÖR?
Just nu vill jag egentligen bara att det ska bli kväll så att jag kan gå och lägga mig och sova.

ÅH KAN DET INTE BLI SOMMAR NU DÅÅÅÅÅ!?!??!?!?!?!??!?!?

godmorgon!

Ligger i sängen och kollar resor till grekland osv i sommar.

Anna kom hit igår och sov över så hon har precis åkt hem. Skönt att få träffa henne på riktigt igen. Saknat.

det är söndag idag och jag har lite ångest över att behöva gå till skolan imorgon. Jag vill ha påsklov nuuu!
Tänker bara ligga i sängen hela dagen idag, har ingen lust att göra något alls. Så nu ska jag ladda ner någon bra film jag kan se på :> awesome.

Kanske kanske kaaanske om jag orkar mig upp ur sängen lite senare, så tänker jag nog göra chokladbollar. Hur gott hade inte det varit då? åh. Synd att man blir så kladdig om händerna bara....bläeh. hihi


bild på håret. Dock ska jag klippa av någon centimeter snart. ;>


jag är trött, vill sova

kul kväll igår!

vet inte riktigt vad jag mer ska säga. Haha. Kvällen slutade med värkande fötter. Men det var det nog värt ändå.
Fick gå upp tidigt imorse för att jag hade tid hos frisören. Har satt i förlängning. Så nu är jag en väldigt fattig tjej. Vet inte riiiktigt om de var värt det. Känns konstigt. Men jag vänjer mig nog. Bild kommer senare, är skabb.

Haha fett emo jag låter känner jag, men det är jag nog inte. Jag är bara galet trött. Filmmys blir det ikväll. Sitter inte helt fel ;>

amen, lite bilder rå;




men typ coolgirls ju









pepp

godmorgon typ. Eller nja, har varit vaken ganska länge, men gick rätt nyss upp ur sängen iallafall. Idag är det som sagt den efterlängtade fredagen. Det regnar och allt är fett fail. Men jag tror att det kommer att lösa sig till ikväll. haha. Det gör det nog :]

Nu ska jag måla naglarna och sen duscha. Hörs säkert lite senare ;>


trött, opepp

Jag är så trött att jag inte ens orkar gå och lägga mig. Då är det rätt illa. Och ändå kan jag komma på minst tusen saker jag borde göra innan jag kan sova. Men eftersom att det inte blir någon skola för mig imorgon så får jag fixa allt då. Om jag orkar. Vill säga.

Nej, nu känns det som att jag borde ta tag i mitt liv och gå och borsta tänderna iallafall så att jag kan sova ändå. Får tänka att det är fredag när jag vaknar igen. Förhoppningsvis. Kanske sover bort hela dagen imorgon så att det är lördag när jag vaknar ;o omg.. skämt åsido. Det kommer att vara fredag när jag vaknar, och det är fredag jag har längtat efter hela den här veckan. Så det borde ju bli rätt najs ändå.

nej alltså, godnatt.


varför äre "!?" efter namnet för? ba undrar liksom...

torsdag!

jag drömde att jag shoppade loss som fan på ullared inatt ;) haha det var typ galet.

dagen har varit rätt seg. Tänkte först åka hem vid 1, men stannade kvar hela dagen ändå sen. Rätt stolt över mig själv alltså. ;p duktigt ju. Gjorde till och med klart psykologi uppgiften vi hade kvar och lämnade in också så att vi slipper få en ig-varning. Duktigt det med ju. Nu är jag äntligen hemma iallafall. ;>

Nu ska jag städa lite på mitt rum sen får vi se vad som händer.

btw så är det sista parken för säsongen imorgon. Så, jag tycker att ALLA borde komma dit. Det kommer att bli awesome! ;>




kladdkaka <3

Jennie var här ett tag idag (haha, känns som att jag skriver det varje dag, men) och vi gjorde kladdkaka. Ni kan ju glömma det där jag sa om att jag inte skulle äta sånt där längre, för, det funkar inte. förvånade? nej inte jag heller. Vi kände för att vara lite kreativa och göra i hjärtformar, och se så fint det blev :')


en utav våra fina kladdkake bitar ;*

Måste säga att den blev riktigt god också. Hihi bäst.

Nu ska jag fixa lite saker sen får vi se vad som händer. Puss så länge.


TAGGGGA!!!


onsdag, godmorgon!

Chilldag i skolan idag. Typ film och tv-spel. Kan bli rätt skönt ändå och jag kommer nog hem tidigt.

igår somnade jag vid 9. Därför jag var lite off ;) Efter skolan igår så kom jenniepennie till falun. Trevligt trevligt. Hände rätt mycket skumma grejer som jag inte orkar berätta om nu. Kanske senare. Har inte riktigt tiden, måste snart rusa till bussssseeen :< Kul var det iallafall och vi typ dog.

Idag är det förresten onsdag. SNART HELG ;>


igåååår

16 mars 2010

temadagar suger. Ändå åker jag till skolan snart för just en sån dag. Har väl egentligen inte så mycket annat att välja på.. Får göra det bästa av situationen och hoppas på att vi får sluta tidigare. Hihi.

Kommer hem sent idag skulle jag tro, men vi hörs ikväll :]

imorgon är det tisdag

godkväll godkväll ;)

Faktiskt, så gick det förvånansvärt bra hos tandläkaren imorse ;o ingenting var fel, allt såg bara bra ut. Så jag får väl fortsätta gå med min tandvärk ser det ut som. Fick någon specialtandkräm typ, får se om det hjälper ;>

Provet gick också helt okej faktiskt.
När jag kom hem vid 4 så kom jennie hem till mig. Vi gick och köpte chokladpudding. (y) Sen lite senare så kom putte och gurra på besök :') vi tittade lite film osv. Nu har alla precis dragit hem och lämnat mig här ensam. Funderar på att hoppa in i duschen nu så att jag kan gå och lägga mig snart. Galet trött, as always -.-'



- ge mig helg, jag är galet taggad!!!!

måndag

skyndar mig iväg till tandläkaren nu....sen åker jag till skolan för en idrottslektion. Slutar vid 2!

TJA TJA

Hemma igen :] tyvärr så gick inte wrongbay vidare till finalen. Men dom var bäst ändå. LÄTT. :>
Alla var super duktiga faktiskt. Tråkigt att det bara var 4 st som gick vidare. Men är det tävling så äre väl de.

Nu har jag precis ätit lite pizza och tittat en stund på wallander. Men jag dissar fortsättningen och går och lägger mig strax istället.
Imorgon har jag tid hos tandläkaren.... Vill inte. :< Men jag missar iallafall engelskan så jag antar att det är något bra i det dåliga. När jag kommer tilll skolan har jag idrottsprov i hjärt och lung räddning. Ska nog gå bra tror jag.

Nej nu går jag och lägger mig innan jag somnar sittandes.
godnatt!




hahha jag & jennie var taggggade ♥


14 mars 2010

jag & jennie åker till djurås och tittar när wrongbay tar sig vidare till finalen i någon slags musiktävling vad jag har förstått. Kan bli trevligt.

Förövrigt vill jag inte att det ska vara måndag imorgon. Vill ha helg igen. Nästa helg kommer förresten att bli awesome ;>

Hörs väl mera när jag kommit hem ikväll någon gång.
Puss

- jag kunde inte bry mig mindre.

kom precis hem efter att ha varit och handlat mat med pappa och mamma på hellströms. :') Vi ska göra mysmat och titta på melodifestivalen och äta chokladpudding! Så jag blir hemma ikväll ja. Skönt faktiskt. Har ingen större lust att komma ut och göra någonting ikväll ändå.

Imorse vaknade jag upp bredvid jennie, konstigt nog med min mobiltelefon i handen. Jag har seriöst ingen aning om hur den hamnade där, jag la den i fönstret innan jag somnade ;o haha fett konstigt.
På kvällen var vi iallafall hos bröderna Hagman och tittade på film osv. Trevligt trevligt :> När vi hade kommit hem till jennie igen började vi få konstiga samtal från doltnummer, och vi hade ju ingen aaaning om vem det kunde vara ;o Och sen helt plötsligt står det någon och glor på oss utanför fönstret!! typ omg.
Haha nej seriöst. Det var det sämsta försök till att skrämmas jag har varit med om. Men, det var rätt underhållande faktiskt. ;)

Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten, sen blir det tv. ;>




pulkaaa är tråkigt

Vi fick sluta redan vid halv 12 idag, skönt!! Jag höll på att frysa ihjäl om fötterna i mina converse. Haha smart skoval jag vet, men vadå liksom. Satt man i solen var det faktiskt riktigt skönt. åh jag älskar våren. Så skönt när det går från att ha vart vinter och segt hur länge som helst, så kommer våren och bara lyser upp allt. Man blir lite glad alltså :')

Nu sitter jag och väntar på att jennie ska sluta skolan, då ska jag ner och hämta henne och sen vidare hem till henne i backa. Men eftersom att det är ett tag kvar så kollade jag nyss på Bella&Tyra show som jag missade igår på webtv, haha dog av garv när tyra skulle åka ner på den där brandstången. SÅ FULT. Men dom var duktiga tycker jag. Och jag kommer iallafall att titta nästa torsdag. ;)

Lite bilder dåraa


att åka pulka är rätt värdelöst, det är kul påvägen ner i typ några sekunder.
Men sen måste man gå upp för backen igen och det är bara jobbigt. ;)


vi satt och stekte istället, och tittade på alla som ramlade när dom gick upp ;>


chrille & linda


hahaha dör. Typ rawr!!! eller?! ;o


godmorgon godmoorgon , blablabla

minns inte hur sången går -.- haha!

Godmorgon iallafall. Super fint väder, otaggad på pulka. Men, det är iallafall bättre än att ha dom lektionerna vi har på fredagar ändå. Hade tänk äta lite frukost nu snart sen ska jag göra mig redo för att gå till bussen. Jag har ingen aning om när vi börjar men 10 låter väl som en bra tid tycker jag ;> hoppas lärarna tycker samma sak bara, haha.

Förresten så kunde jag inte stå emot kladdkakan igår. Men NU, tänker jag börja mitt nya nyttiga liv ;) jag vet att det bara kan sluta på ett sätt, men jag tänker iallafall ge det ett försök (a) jag önskar mig själv lycka till!

Nu lär jag lägga på ett kol. När jag kommit hem åker jag hem till jennie och myser. Får se vad vi hittar på mot kvällen. Men vi hörs nog iallafall inte försen imorgon. Ha en trevlig fredag :-) puss!


farväl onyttigheter....

TJA TJA!!

Kom precis hem nu. Jenniepennie kom till falun och lekte med mig efter skolan :') hon är awesome, lovar. Vi fixade lite saker, sprang omkring, och avslutade med en fet pizza. Men jag lovar, detta var sista pizzan för mig på ett tag. Nu har jag 1 kr kvar på mitt kort. Som jag ska leva på resten av denna månad. Känns, awesome :'D eller vänta nu, göre verkligen det?

känner mig asfet......Vill ha kladdkaka... står emot.

Imorgon är det pulka för hela slanten som gäller. Kan ju bli, intressant. Kommer nog åka hem rätt tidigt alltså. Vem orkar sitta i en jävla pulkabacke hela dagen? inte jag iallafall. Inte Linda heller skulle jag tro :'D
Så jag åker nog hem i tid och taggar fredag. Taggar fredag utan fest. Vad är egentligen en fredag utan fest? Haha nejdå. Den kommer att bli mys ändå. :>

Nu; kilar jag vidare.


idaaaaaag.

11 mars 2010

godmorgon! :>

På torsdagar har jag lite sovmorgon, så att jag kan åka med 10 i 9 bussen till skolan. Det är rätt skönt faktiskt. Men det är också det ända som är bra med torsdagar, annars är det den värsta dagen på hela veckan. Men, efter torsdag kommer fredag så jag är rättså glad ändå. :'D

Nu ska jag platta håret, sminka mig & äta frukost. Sen beger jag mig mot bussen och skolan..

Ha en bra dag vetja, så hörs vi senare.




jag kommer aldrig bli så rik att jag har råd att förlora dig


halv åtta hos mig :')

Jag är nog bäst i hela världen på att baka kladdkaka ;) nu inväntar jag mamma som skulle köpa grädde till mig :'D det kan nog inte bli så mycket bättre alltså.

Nu; halv 8 hos mig!!


våååår!

helloooo guys!

Kom precis hem från skolan. Fint väder idag också!! jag blir så glad.
När jag hade gått av bussen och var på väg hem, så tappade jag min väska i asfalten ;o i väskan låg datorn och det blev värsta smällen, men min bebis lever fortfarande, tack & lov. Annars vet jag inte riktigt vad jag hade tagit mig till..

Nu ska jag iallafall dra till macken och köpa socker så att jag kan baka kladdkaka. Är galet sötsugen och eftersom att jag inte kan äta godis (har sjukt ont i en av mina tänder, och klarar nästan inte av att dricka något kallt, och inte kan jag äta godis heller) så gör jag kladdkaka istället

hörs om en stund!


10 mars

omg jag vill sova!!! snoozeknappen funkar inte så bra för min del, jag trycker på den i sömnen och snoozar hur länge som helst. Men nu är jag uppe iallafall, även om det är några minuter försent. Jag hinner nog. Idag väntar en mindre kul onsdag. Jag hatar svenska..

aja, tror det blir en rättså bra dag idag ändå, känns lite som så :')


puss

Dating in the dark är ett rätt underhållande program faktiskt, hahhah kul att få nobben för att man inte ser ut som den andra tänkt sig liksom. ;p

Anyway, nu väntar duschen sen sängen. Hoppas på fint väder imorgon också!!!

GODNATT :')

kanske, kanske inte

Jag vill bort härifrån. Jag är trött på rättvik, trött på falun, trött på allt, trött på alla. Okej, inte riktigt alla, men nästan. Det vore galet skönt att bara få komma iväg ett tag.

Därför har jag sökt jobb på Gotland. Så, håll tummarna för mig vetja.




hemma!

sådärja, nu har solen kommit fram också. Men det tog ett tag, dröjde till efter lunch någon gång. Men bättre sent än aldrig, right?
Vi fick sluta lite tidigare idag , så att jag kom hem vid halv 3 istället för 5 :> skönt vill jag lova. Är fortfarande trött så jag tänkte att jag skulle fixa ihop lite chokladbollar och lägga mig och titta på lite one tree hill.

& för alla som inte redan har upptäckt det, så är jason derulos nya album awesome!!



Jason Derulo – Love Hangover

godmorgon

inget fint väder idag inte :-( ingen sol framme iallafall. Hoppas den kikar fram en stund under dagen.. hade varit fint.

Lång skoldag idag, men bara datalektioner så det är ganska chill ändå. Åker bil till skolan också, rätt nice. Fast jag är trött, och ändå somnade jag innan halv 11 igår.. Varför kan jag aldrig få vara pigg för? galet ändå.
Jaja, lär väl fixa det sista sen åker jag till skolan
puss

godnatt

klockan är snart halv 10 och nu går jag och lägger mig. lovar jag inte kommer somna försen sent ändå säkert, men det är värt ett försök iallafall!
Jag & jennie taggar lov och jobb, haha, sommarN ska bli BÄST!

aja, med det säger jag godnatt.



OneRepublic – All The Right Moves


längtar

har precis duschat, ska kolla på familjen annorlunda nu och dricka te. Min hals gör ont...

Verkar förresten som att det blir en resa till grekland i maj/juni, UNDERBART


tjatja

Är nu hemkommen från min första skoldag som faktiskt inte blev så hemsk som jag trodde. Det var fint att få träffa linda igen. ♥♥ Vädret bidrog nog till att det inte var så hemkt att komma tillbaka till skolan också. Man blir verkligen på bra humör när solen skiner och man ser snön smälta såhär. Det var till och med varmt att gå i vinterjackan, man fick liksom ha den öppen. ÅH jag älskar att det håller på att bli vår!!! Kunde nästan inte ha kommit lägligare. Jag hoppas verkligen att det fortsätter såhär nu.. Om det blir kallare igen, vet jag iallafall en som kommer stanna inne i sängen tills det blir vår på riktigt.

Nu hade jag tänkt att jag skulle städa rummet som ser ut som ett bombnedslag. Sen ska jag verkligen försöka komma i säng tidigt ikväll. Somnade vid 2 igår och var död imorse. Inte riktigt okej. Så, ikväll blir det till att lägga sig tidigt. Fast det är svårt när man har gått och lagt sig vid 3-4 varje natt hela lovet.. Men snart ska nog allt vara i sin ordning igen. :-)



pusssssss


måndag, skola, jag vill sova.

Jaha. Då var det väl dags för skola igen då.. Börjar dagen med engelska och avslutar med idrott. Kunde ha vart bättre. Men vad ska man göra liksom. Det är iallafall sol ute, typ något positivt i allt de negativa. Fast, det är typ 10 minus grader. Så där blev vädret också negativt. Äh, jag klarare!

Igår på hockeyn så var tobbe och mats från köping där, haha jag lovar jag dog. Galet.

nej nu ska jag kila mot bussen och skolan och jag är taggad som fan!!!! elller vänta nu. Jag vill inget hellre än att bara få lägga mig i sängen igen och sova till klockan 1.. Aja, tillbaka till verkligheten nu va.


godmorgon typ

igår somnade jag efter första låten i melodifestivalen. SKapligt skönt vill jag lova. Sov rätt länge imorse också men jag är fortfarande trött. Såklart. Haha.

Nu ska jag ut och övningsköra lite sen blir det hockey och efter det kinamat. Rätt bra sista dag på lovet ändå.

kom precis hem

har varit i borlänge. Det var där vi tillslut hamnade igår. Det var faktiskt helt okej. Med söta och trevliga människor blir det mesta rätt bra alltså. :-) vid halv 2 någongång började vi röra oss tillbaka mot falun och chrille där vi skulle sova. Blev en galen hemresa måste jag bara säga. Fett random, men kul!

Egentligen så var det ju tänkt att vi skulle på bio ikväll. Men vi skjuter nog upp det tills imorgon. Rätt skönt faktiskt.. Ska lägga mig i soffan och titta på film resten av kvällen. Jag är sjukt jävla trött och sliten. Och jag mår inte precis bättre av att tänka på att skolan börjar på måndag. eh, kill me..

Blir nog rätt tyst här ikväll då jag säkert kommer att somna vilken sekund som helst. Så vi hörs väl antagligen imorgon. :')




:D

JAG ÄLSKAR ATT DET ÄR FINT VÄDER



förresten

så har jag fått tillbaka min kamera nu.


hahhah, vi är nog rättså bäst alltså


hahahah, åh orkar inte!

naw :'D typ jennieboy

timmieboooy

patricboooy, som rakat av sig håret också. hm


vikkebooy

Det var alltså några bilder ifrån igår. Som började som en chillkväll och slutade, jag vet inte inte riktigt hur.

hoppsan

ursäkta min oaktivhet, har bott med jennie i hennes stuga sen i onsdags. Super trevligt. Vi har träffat finfina vänner och festat lite och så. Roligt vare men nu tänker jag fan bli nykterist. Detta är inte okej. Det är inte okej att må såhär heller. usch. Hhahha.

Ikväll var det egentligen tänkt att vi skulle vara några stycken hemma hos anna och mysa, men jag vet inte riktigt hur allt blir. Det får visa sig. Blir nog bra. Imorgon tänker jag gå på bio, shutter island. yesssss

nej nu ska jag titta vidare på greveholm.

?!

men ere party elleeeeer

dagens





nu kilar jag till bussen. Vi hörs troligtvis när jag kommer hem.

soooooool

godmorgon sötnosar!

måste bara säga att jag gillar vädret. Det är sol. Sol är varmt, värme smälter bort snö, och när snön är borta så kan det blir vår och sommar. Så, fortsätt stråla solen!!

Har precis duschat och nu sitter jag och äter frukost. Ska snart börja fixa mig för om en stund drar jag & jessica och gör mora osäkert i ett par timmar. :-) Jessica ska kirra bikini, & imorgon åker vi till aqua nova!!! Kan inte bli bättre. :>

jaja, lär öka nu. Vi hörs, när vi hörs. ♥

D.H

Lagade nyss tacos till familjen som vi precis åt framför tv;n och bygglov. Trevligt trevligt. Ska faktiskt kila tillbaka till soffan nu alldeles strax, för ingen har väl missat att de desperata hemmafruarna är tillbaka ikväll? Det tror jag knappast, jag kommer iallafall sitta bänkad. Det slutade galet spännande sist!

NU BÖRJAR DET

galet trött

sådär, nu är jag hemma igen. Rätt skönt faktiskt, tror jag sover hemma inatt. Har knappt varit hemma sen i fredags. Men ja, det är ju lov som sagt. Och jag har haft kul så det har det varit värt :-) Men det blir fint med en chillkväll hemma framför tv;n ikväll.
Det är bara Tisdag idag men det känns som att lovet snart är slut.. Vill verkligen inte tillbaka till skolan igen..blä. Men än är det några dagar kvar iallafall! Och dom ska jag försöka fortsätta göra till riktigt bra dagar.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och titta på någon film jag nyss laddade ner. Det var en liten fågel som viskade i mitt öra att det fanns massa godis kvar sen i söndags också. Kunde inte komma lägligare ;)
see ya later guys!


lite smågrejer jag hittade i Falun igår.


Jag & jessica var mogna nog att köpa bästishjärtan :')
Riktigt kass bild, jag vet. Men ingen bryr sig ändå.

tisdag

Kilar ner och tränar och solar en sväng. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Vi hörs senare.


sportlov! ♥

hemma!
Har haft det super mysigt i Falun med jessicababe ♥. Igår åt vi pizza på maestro, köpte godis och åkte hem och kikade på wallander =) När den var slut var vi så trötta så vi gick och la oss, tittade en stund på bert sen slocknade båda två på typ 3 sekunder. Imorse vaknade vi vid 10 av att hennes faster kom och hälsade på en sväng. Var bara att hoppa upp ur sängen och äta frukost med dom. När dom hade åkt vidare så gjorde vi oss klara för stan. Hittade lite grejer faktiskt som jag kan visa sen, har inte riktigt tid nu. Är bara hemma en snabbis och ska snart åka vidare mot vikarbyn och träffa anna en stund. Som jag förövrigt inte sett på flera veckor känns det som så det kan ju bli trevligt =)

så, det blir fortsatt dålig uppdatering
, men imorgon är jag back on track igen ;) är ju faktiskt sportlov så man måste väl passa på att göra lite annat än att nörda vid datorn hela dagarna. ;p


för stunden glider jag runt i det här.

Nej nu ska jag kanske äta något och sen kilar jag vidare som sagt.
Ni får ha en fortsatt trevlig måndagkväll. ;) Puss!

RSS 2.0