?

jag önskar att jag levde i en film, där allt har ett lyckligt slut.

random

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Det snurrar i mitt huvud. Det gör ont i mitt huvud. Jag mår illa. Jag är bakis. Fyfan, säger jag bara. Egentligen hade jag inte tänkt säga så mycket heller. Hade mest tänkt bjuda på lite bilder som fick beskriva kvällen igår. Men, sen kom jag på att jag inte har min kamera. Nu har jag båda mina kameror på olika ställen. Haha grejt! Och sen så tror jag inte att jag hade vågat lägga upp några bilder heller..Vill inte ens veta hur dom ser ut.

Äh, festen var helt okej igår faktiskt. Lite lame i början kanske men sen så. ;) Ska försöka tvinga med jennie ner och äta pizza med mig. Sjukt gott det hade varit alltså. Men, ah. Nej. Jag måste fan ta tag i mitt liv och gå upp nu.
Ska duscha och fixa lite sen åker jag till falun.
Kul att åka buss när man mår såhär, jag vet. Men det blir asbra! =)

hörs när jag kommer hem, imorgon någon gång. PUSS
btw så låg det ett svart skärp i min säng när jag vaknade imorse, hahhah den som känner sig skyldig kan ju alltid komma förbi och hämta det någon dag!! ;) eh, nejdå.


vad ska ni göra ikväll?

Har precis städat rummet. Eller ja, plockat upp alla jävla kläder från golvet.
Nu ska jag kila ner på rättvik och fixa lite saker, sen träffar jag jennie så åker vi hem till mig och taggar :-) Jag hoppas att kvällen blir bra. Jag vill att kvällen blir bra. Men vi får se vad det blir av detta. Haha med min och jennies skicklighet så failar väl allt ändå. Hahhah.
Äh, nu ska jag klä på mig och kila mot bussen. Hörs senare!


godmorgon!

Efter en dusch och några ipren senare,  känner jag mig någorlunda mänsklig igen. Haha, vad man ska säga om gårdagen vet jag inte riktigt. Allt höll först på att skita sig när min och jennies buss till falun var över en timme sen! EN TIMME?! har jag sagt att jag hatar dalatrafik? annars säger jag det nu, JAG HATAR DALATRAFIK! hur kan dom göra så? ;o äckligt jävla dåligt. Men, vi tog ett tåg som faktiskt var i tid, så tillslut kom vi fram iallafall.

När vi väl kom dit, så kändes det som ett lågstadiedisco ungefär. Det liksom stog chips och popcorn och läsk uppdukat på att långbord. man ba, vafan? Men sen blev det lite mer drag iallafall. Lovar det var rätt roande att titta på alla som var där. Haha, esteter som fan. (y) Men ah, har man söta vänner med sig så brukar allt bli bra ändå, och det blev det ju också :)

Nu ska jag nog försöka äta lite grann, sen taggar vi fest ikväll igen! ;*


jag & jennie satt och väntade på en toalett i djurmo på linda
som skulle komma och hämta upp oss där. Haha, vi hade kul.


hej vi gillar att va fett seriösa :-)


ni är bra, flicker ♥


hahaha, puss!




lina var party! :D och söt ;*


jennie var full :D men bäst äru ♥

Orkar inge fler just nu, kommer väl kanske upp flera inom sin tid :>


godnatt

Hemma. Trött. Sova. Bilder kommer imorgon. Kvällen blev helt okej. Konstig fest, men har man rätt sällskap kan man alltid ha kul =) Puss på er.

tagga party!

Jag och jennie taggar fest i Gräv. Kommer hem ikväll någongång får vi hoppas. Ha en trevlig fredagkväll vetja, för det tänker iallafall jag ha :-)


haha jag känner mig, svart..

<3

jag fick ett sött halsband av min farmor i en försenad allahjärtansdag present :')


min farmor är bäst, jag lovar.


ge förslag på kändisar man kan klä ut sig till!!


egoposning på hemköpstoaletten är liksom nr 1.

hahhah kanske. Jag har väl iallfall en fin tröja? :'D

robin hittade en fin hatt, eh? :D


ska aldrig mer titta på katt eller hund mat efter dom här veckorna.

Jag har saknat min mobilkamera som ni kanske ser :>
Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig ikväll.
Det är fest, maskerad. Man ska klä ut sig till en kändis.. hm. Svårt!


bråttom, som alltid..

godmorgon! =)

äntligen fredag! vilket betyder sista dagen på jobbet, peppa sportlov! kan inte blir mer taggad, ska bli hur skönt som helst! Amen idag tänkte jag iallafall gå till jobbet då, fast jag ser att jag måste skynda mig nu.

vi hörs när jag kommer hem.


GODNATT

tjatja bloggeeen ;)

Har precis ätit korv och mos från macken till middag. Haha vi har sådan bra fantasi i min familj alltså.
Nej men, kom hem från Mia för en liten stund sedan. Håret blev lite ljusare, har inte bestämt mig riktigt än om jag gillar det eller inte.. Annars blir det till att lägga i lite mörkare slingor någon dag. Bilder kommer väl inom sin tid ;)

Just nu sitter jag här och dricker cola och läser runt på lite bloggar. Funderar starkt på om jag ska lägga mig och titta på någon film istället. Sjuk trött. Förstår inte att jag blir trött av att bara vara hemma och ta det lugnt hela dagarna.. Det är nog något fel på mig. haha!

Nä men nu går jag och lägger mig. Jag önskar jag hade en katt just nu, som tyckte om mig också, för en gångs skull.. ;) Äh, hörs imorgon!


hela världen håller på att snöa över tror jag =( iallafall om det fortsätter såhär.
blä!


naw



jag har flingor med hjärtan i :') hur gulligt!?
jag måste alltid gräva runt i hela tallriken innan jag kan äta flingor.. Efter att jag har läst om så mycket där folk har hittat maskar/larver osv i flingpaketen. EUW. Man kan inte vara nog försiktig. SÅ jävla vidrigt..

godmorgon

hejhej hemskt mycket hej!

börjar bli en vana att ligga hemma om dagarna känns det som. Haha, illa! Jag läntar verkligen verkligen verkligen inte tills skolan börjar. Jag har redan skolångest och ändå så har vi en veckans lov nästa vecka. Hm.

Aja, tänkte iallafall gå till jobbet imorse, skulle precis gå ut genom dörren när jag ser bussen swischa förbi uppe på vägen. Jag blev sur och gick och la mig igen. Varför? tänker ni då. Orkar inte, säger jag då.





tänkte iallafall skutta omkring ungefär såhär idag.
Typ inget smink och typ fett ofixat hår. Men på hemköp orkar man inte bry sig riktigt.

lyssna & njut

jason derulo - in my head (y)


ge mig pengar...



& hur söt är inte kjolen uppe till höger?! ♥ Tror att det finns något liknande på gina.. Ska nog ta mig en sväng förbi där någon dag när tiden finns till. ;p Helgen kanske.

Nu är det bara 2 timmar kvar tills jag får kissa!!!! hahaha


24e februari

godmorgon!

Vaknade vid 8 imorse, åt frukost sen la jag mig och läste en stund. Rätt skönt. Men nu är jag skapligt trött. Jobbigt att vakna så tidigt när man ändå bara ska vara hemma. Ja, jag stannade hemma imorse också ja. Egentligen så vet jag inte riktigt varför, men jaja. Det är fint väder ute :-) Kanske skulle ta och gå ut en sväng sen, känns lite behövligt när man har setat inne i 2 dagar snart.

Vi har förresten fått vattnet avstängt här hemma till klockan 3. Såklart fick jag lov att bli akutsuperkissnödig när jag fick reda på det. Endast för att jag vet att jag inte kan gå på toaletten. haha, sjukt.

Snart kommer min farmor med mat åt mig. ♥

älskling

Nej nu går jag & lägger mig, jag har smsat så att jag har fått ont i fingrarna och min rygg mår inte bra. Huvudet är lite bättre men inte helt okej. Haha, jag vet att jag är klagarN, men det är bara att leva med det. Förresten så kommer min älskling hem imorgon! Efter att ha varit på lagning i någon vecka. Äntligen, säger jag bara. Har saknat den som fan :') För er som inte förstår så pratar jag om min mobil, min älskling, my love ♥'
Haha, mogen jag är mhm.

Nej men nu tänker jag faktiskt säga godnatt. GODNATT!

myffins!

Jag råkade baka muffins istället för att städa. Men det gjorde inget, dom blev goda. Muffins med nutella i gjorde jag, och det blev faktiskt bra! Förutom att jag råkade bränna några.. Men det är en annan historia ;) hihi.

NU ska jag iallafall städa, sen ska jag dricka te och titta på film. Sen blir det sääängen för min del. Får se om jag orkar ta mig till jobbet imorgon, beror på hur jag känner mig då. :-)

Adept – Business Of Living


haha bränd :( <///3


jävla huvudvärk

Jag gick inte till jobbet imorse. Fortfarande sjukt ont i huvudet så jag tänkte att det var lika bra att stanna hemma idag.  Gick bara upp och ringde och sjukanmälde mig, tittade lite bloggar sen somnade jag igen och vaknade vid 3. Rätt skönt måste jag faktiskt säga. När jag sover är också enda gången jag inte har ont i huvudet just nu, ganska så jobbigt. Får hoppas att det hade tänkt gå över snart, orkar inte riktigt.

Nu tänkte jag gå och äta en, eh, rätt sen frukost. haha.. Sen ska jag städa på mitt rum, skapligt behövligt kan jag ju säga. Hatar när det ligger kläder över hela golvet.
Så, vi hörs senare guys. Puss



hjärta

Nutella kan vara det godaste som har skapats, någonsin. Inte på macka, utan det ska hellst ätas direkt ur burken framför en bra film. Kan nog nästan inte bli bättre. MUMS



godmorgon förresten!


vet inte varför

DITT LIV- jag har inget liv =(

Vad heter du? - isabella
I mellannamn då? - annelie
Vart bor du? - Rättvik
Trivs du där? - alltså, ibland.
Brukar du läsa horoskop? - händer
Har du körkort? - inte än!
Äger du några converseskor? - japp, rekomenderar inte att använda dom när det är -30 grader ute.
Favoritdjur? - katt! ♥
Vad spenderar du dina pengar på? - kläder & sprit tror jag
Senaste konserten? - ehm, konsert och konsert men, dead by april?
Festar du? - när jag känner för det
Sprit, cider, vin eller öl? cider eller sprit
Brukar du bli för full? - nejdå :D
Antal kuddar i sängen? - fyyyra
Kan du baka bullar? - det man inte vet får man ta reda på
Bläck eller blyerts? - men hallå, spela roll?
Mc donald's eller burger king?- åh donken my love
Är du allergisk mot något? - nepp
Äger du ett busskort? - det gör jag
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - grön ♥
Vad åt du till frukost? - jag hann inte äta någon frukost imorse
Hur ser du ut idag? - som en alien ;o
Nästa mål i ditt liv? - eh jag vet inte?
Vad såg du senast på tv? - OS
Hur svarar du i mobilen? - hallå?
Vem ringde du senast? - Hanna
Vad sa den du ringde? - Lite olika
Antal timmar sömn inatt? - typ 10
Sov du ensam? - ja :-(
Vad innehåller din favoritnattmacka? - smör och ost


SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: jag, jag bara jag.
Såg dig gråta : det vet jag faktiskt inte.
Du gick på bio med: hm, jag minns inte. Jo agnes var det ju! =)
Du gick på stan med: Robin
Skällde på dig: Emanuel ;o
Skickade ett e-mail till dig: kollar aldrig min e-mail


HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - japp, det har jag
Bråkat med ditt husdjur? - haha ja mina fiskar, hela tiden!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - kanske


SAKER

Tar du droger? - gör du?
Dricker du?- om jag känner för det
Vad är du mest rädd för? - spöken!!!
Vart vill du gifta dig? - grekland
Vad hatar du verkligen? - KYLAN OCH SNÖN
Har du varit kär? - yes
Har du ett jobb? - nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - ja :-)
Är du ett hälsofreak? - haha nej..



STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? jaaaa :'( o.e-l ;)
Är du ensam nu? - nej mamma sitter i soffan :D
Några piercings/tatueringar? - inte än
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - super duper kille
Vill du gifta dig? - jag tror det.
Vill du ha barn? - ja, fast inte 10 :D


FAVORIT

Rum i huset? - mittttttt
Typ av musik? - olika
Månad? -  sommar!!! ♥


DE SENASTE 55 TIMMARNA

Gråtit? - nej det har jag ikkee
Köpt någonting? - ja
Varit sjuk? - ja..
Sagt "jag älskar dig"? - nej
Velat säga till några att du älskar dem? nejdå haha
Träffat nån ny person? - japp
Saknat någon? - nja
kramat någon? - japp
Kysst någon? - typ
Haft sex? - nepps


SENASTE

Låt du hörde: minns inte
Film du såg: greveholm
Drink du köpte: vet ej
Mat du åt: kyckling
Gången du åt en 7-Eleven korv: har aldrig gjort det :D
människa du slog: robin säkert
längsta bussresa? haha jag vet inte
Irritation: huvudvärk

nytt så länge

okej, som ni kanske ser så har jag försökt mig på en liten förändring. Det är inget som ska vara kvar en längre tid, bara tills jag har gjort klart den riktiga headern som är på gång. Vart så trött på husen som var där uppe. Så det här får duga så länge, oki.

Jag överlevde föresten dagen idag och nu börjar jag känna mig lite bättre. =) Får lägga mig i tid ikväll och hoppas på att det har gått över imorgon.
Nu har jag precis tittat på familjen annorlunda. Hur orkar man leva med 10 barn sådär, haha det är fan sjukt. Kul att titta på, men skulle aldrig klara av det själv. Herregud ;p

Nu ska jag göra städa klart till mina fula fiskar som aldrig vill dö. Haha nej förlåt fiskar..

JAG HAR MIGRÄN..

.. men tänker pina mig genom en arbetsdag ändå. Eller jag tänker iallafall åka ner, sen får vi väl se hur länge jag orkar. Mitt huvud sprängs, jag ser suddigt och jag mår illa som fan. Fattar inte varför jag inte ligger kvar i sängen och sover idag istället. Aja jag gör ett försök, går det inte så är det väl bara att åka hem. Kommer inte ens att komma i tid, utan en halvtimme sent. Haha jag är dålig på att jobba =(

Det är askallt ute idag. - 30 grader här just nu. Åh finns verkligen ingen mening alls med att gå utanför dörren idag. Vill lägga mig under mitt varma täcke och sova resten av dagen. Resten av veckan. Resten av vintern!
Men går det? - nej det gör det inte.

Aja ska väl åka ner nu. Vi hörs senare om jag överlever.
puss


söndag

Vaknde upp pigg och glad klockan 9 imorse. Eller gjorde jag? Vaknade gjorde jag iallafall. Det är så typiskt att man måste vakna så tidigt när man får sova hur länge man vill. Fast jag somnade ju rätt tidigt, men ändå. På eftermiddagen åkte jag, pappa, mamma och stoffer iallafall ner och städade ur det sista i mormors lägenhet & sen åkte vi och hälsade på henne en sväng och lämnade lite saker. =) När vi var klara där så köpte vi pizza och åkte hem och tittade på film. Helt okej söndag ändå. Ser inte fram emot morgondagen då jag måste ställa väckarklockan på halv 7. Orkar inte jobba nå mera nu. Fast, det jag sa om att jag skulle sakna skolan när vi hade praktik osv. Glöm det. Jag saknar inte skolan ett dugg och jag önskar att jag slapp gå dit en enda gång till.

Nej nu måste jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och sova ett par behövliga timmar. Jag vill ha mera helg.. Och sportlov. Måste stå ut en vecka till. Kommer bli grejt. (y)


jag skyller på dom andra.

eftersom att jag bara fick sova ca 3 timmar inatt, så tänker jag gå och lägga mig nu. kvart över 10 en lördagkväll. haha jag förtjänar det faktiskt.

godnatt.

fredagskvällen

Min kväll blev räddad igår. Jag och anna hamnade till sist i aspeboda(?). Efter att ha irrat runt i falun ett x antal timmar. Typ. Chrille, hans 2 kompisar och hockey var planerna. Blev faktiskt kul :) så mycket hockeytittande kanske det inte blev, spelade mest kort och guitar hero och dunkade musik och sånt dära typ. Till ungefär en sisådär klockan 6 på morgonen. haha (y) Kan säga att jag är skapligt trött just nu. Så jag ska nog krypa ner i sängen och titta på någon bra film och ladda inför lite lördagsmys och melodifestivalen ikväll. JAG MÅSTE GÅ OCH KÖPA COLA SEN, jag har längtat hela dagen. Frågan är bara om det är värt att gå till macken i detta väder för lite cola...? hm. Jo kanske.

aja, hade laggt upp lite bilder om det inte hade varit för att jag glömt kvar kameran där ute i skogen. haha. Fixar det sen när jag fått tillbaka den =)

vad händer ikväll?

jag har tråkigt. Och är lite emo över att jag inte har någonting att göra ikväll. Saaave me, någon. Orkar inte sitta hemma och ha tråkigt hela kvällen..Jag dööööör här i min ensamhet.
haha äh, riktigt så illa är det nog inte. Kommer nog på något. Annars får filmen 2012 bli räddaren för min del ikväll.

ska iallafall städa på mitt rum nu. Det kanske är så tråkigt så att jag kan göra andra tråkiga saker och tycka det är kul. Haha rätt långsökt. Men kan funka.. ;)


fredag! ♥

alltså jag drömde en sån ful dröm inatt. Jag tänkte skriva ner den men tog nyss bort allt för att det blev så rörigt. Orkade inte berätta allt liksom. Haha. Det var iallafall något om att jag och min skola plus anna skulle åka till mallorca. MEN jag missade planet. Tog mig dit ändå, fast pappa kom och hämtade mig dagen efter med motorcykel för att han trodde att jag hade sovit hos någon kille. hahah sjukt.

vaknade för ca 15 minuter sedan men har inte orkat gå upp än. Så chillar med datorn i sängen en stund och får bråttom istället. Jag är galet trött fastän jag somnade vid 10 igår. Jag kan nog inte bli pigg. Har inte känt med helt utvilad och pigg på huundra år. Jag är trött jämt.

aja i den här farten kommer jag aldrig att hinna med bussen. vi hörs!

dåliga bilder, godnatt.

                                                                                                                                         
                            
                                                             
                                                                    ♥ paljettväst
                                                                    ♥ klänning
                                                                    ♥ rosettskärp

                                                                 
                                                                 (klicka för större bild)

                               

 

tycker inte att bilderna ger kläderna riktig rättvisa. Men här har ni dom iallafall. Gillar mönstret på klänningen. Och att den är lite genomskinlig bak på ryggen. Fast det har jag ingen bild på. Men det klarar ni er nog utan skulle jag tro. ;) Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är sjukt trött. Får bli lite greveholm innan jag somnar. Godnatt =)


save your heart

fick en liten lapp från posten igår om att jag hade paket att hämta ut. Såklart orkade jag inte pallra mig ner igår efter att nyss ha kommit hem från jobbet. Men idag på lunchrasten passade jag på. Hade faktiskt glömt vad paketen skulle innehålla, så man kan säga att det blev som en liten överraskning. Och, jag är nöjd. Och rätt fattig. Men det är en annan historia. Hihi. Kan visa sen. Om jag orkar. =)

Nu håller jag seriöst på att hungra ihjäl. Eller jag gjorde då de för en stund sedan iallafall, men nu har det gått över känns det som. Men jag är nog hungrig ändå, innerstinne liksom så jag ska nog fixa något att äta. Om jag orkar.

Imorgon är det visst fredag igen också. Alltså det är sjuuukt hur fort veckorna går. Men jag klagar inte. Verkligen inte. Det är super skönt ju. Och det blir vår snabbare! Även om man har lite svårt att hinna med. Har klarat av en vecka på hemköp-praktiken imorgon också. Eller ja, minus en dag då jag var sjuk då. Men det räknas inte riktigt tycker jag. Nej men bjud mig på fest imorgon, hejdå!


Visar vad som fanns innuti senare. ;p

              


torsdagsstress

godmorgon!

Är inte speciellt taggad på att gå till bussen som ska ta mig till jobbet om ca 20 minuter. Har inte ens börjat platta håret än och jag har i princip nyss klivit upp ur min varma säng där jag helst hade velat stanna hela dagen idag också. Men nej. Om jag nu har så bråttom så kan man ju fråga sig varför jag sitter här vid datorn liksom. Och den frågan har jag faktiskt inget vettigt svar på.. ;p

Åker till falun och träffar sötlinda efter att jag har slutat jobba. Fint.
har inte sett flickan på flera veckor känns det som.

Nä men om jag kanske skulle ta och lägga på ett kol nu va. Vi hörs la senare :-)

drömmer om sommar

Jag vill ha sommar. Och pengar. Och en pojkvän att mysa med på helgerna =( haha. Fast det sistnämnda klarar jag mig nog utan iallafall ett tag till. ;) Men sommar vill jag ha nu på en gång. Klarar inte av den här äckliga vintern mera. Jag kan nog ärligt talat inte komma på en ända positiv sak med vintern. Det är bara jobbigt med massa snö. Det är halkigt, kallt och man måste ha stora jobbiga vinterjackor och tjocka lager med kläder på sig hela tiden. Nej, orkar inte mera. Och ändå är det flera månader till som man måste stå ut med all denna snö och kyla. Usch.

nu har jag legat i sängen precis hela dagen. Rätt skönt, men tråkigt. Har kollat på flera avsnitt av harpers island. Det är bra. Även om man blir sur när man får reda på hur allt ligger till.
Jag vill ha helg nu så att man kan hitta på någonting. Vart är festen i helgen tillexempel?

Nu ska jag försöka titta på andra avenyn på datorn och sen ska jag laga lite mat.

 


Det här borde vara på väg hem till mig med posten i en rasande fart.
men det är det tyvärr inte.
Ge mig pengar då.. =(


sjuk

När jag vaknade imorse så mådde jag inte bättre.. Tvärtom. Så jag stannade hemma och sov iställlet. Rätt skönt ändå. Får hoppas jag mår bättre till imorgon och helgen. Som kommer bli bra hoppas jag. =) Nu ska jag ta något att äta sen chilla lite mer. Jag vill ha kladdkaka. puss

åså tisdag också rå

tjatja!

fett sliten från jobbet idag. Man tror inte att det ska vara så jobbigt men man blir fan helt slut. Haha iallafall jag då xD skulle lätt kunna gå och lägga mig och sova nu. Det ska jag nog göra också, så snart jag har tagit en dusch åså. Sen har jag fått galet ont i halsen igen, och har haft feberkänsla hela eftermiddagen. Får hoppas det blir bättre om jag får sova lite.

Efter jobbet gick jag och fikade semla med anna & oksana :] sen for jag hem med anna och chillade en stund.
och nu sitter jag här. Fast ska gå och duscha och sova nu har jag bestämt mig för. En ny dag på jobbet väntar imorgon. suck..;p
känner att de har tagit mig ca en timme att skriva det här inlägget. Facebooks fel. Helt klart.
känner också att jag verkligen bör göra något åt mitt hår. Typ nu. Genast. Jag ringer en frisör imorgon!!!

GODNATT SÖTNOSAR

jag & robin äger hemköp.

Och så var det måndag. Igen. Varje måndag känns det alltid som att det är en eeeevighet kvar tills det blir fredag. Men det går ändå hur fort som helst varje gång. Och tur är då de ändå.
Dagen på hemköp idag gick faktiskt bra. Vi hade rätt kul så dagen gick fort. =) hoppas det fortsätter så resten av dom 2 veckorna som är kvar också. ;) Fast någon tant kallade våran arbetstaktik för lekstuga =( men hon var sur. Dom andra tyckte iallafall att vi var duktiga. Och det var vi också ;) egentligen.

nu ska jag titta en sväng på tv och sen ska jag krypa ner i sängen. Börjar kanske 7 imorgon beroende på när vi vill sluta. Annars 8. Ska ta mig en funderare över de. Kanske åker till Falun efter jobbet också. Beroende på när jag slutar, som sagt.


mums på min fruktsallad!


Nej men nu blir det tv. Vi hörs senare, annars imorgon.
Puss.

söndag

jag drömde om min mormor inatt. Jag drömde att jag gjorde henne frisk.

Imorse väckte pappa mig klockan 9. KLOCKAN NIO! en söndag. Det var inte okej. Men gick bara upp och åt lite frukost sen gick jag och la mig och vaknade vid 12 istället. Har inte hänt mycket alls idag alltså.. Vi har börjat städa i källaren där vi ska göra om. Men det var jobbigt så jag pallade inte speciellt länge. Haha. Istället tog jag och bror sparkarna till macken och köpte lunch. Jag åkte i fleecetröja och frös inte ens. Det var ca 11 plus grader!! =D fast i solen dårå, men ändå! Om det fortsätter såhär så borde det ju nästan bli lite vår snart :')

Nu ligger jag i sängen igen och kollar runt lite. Man ska seriöst inte börja titta på kläder på internet. Då hittar man bara masssa man vill ha, fast man inte har några pengar. Och det går liksom inte ihop. Synd nog. Om jag hade orkat så hade jag försökt skaffa ett jobb.

Nej nu ska jag nog gå och duscha. Sen måste jag sova i tid för imorgon börjar jag 8. Åh, döda mig.
glad alla hjärtansdag på er förresten! =)

mums

tänkte bara säga att eric saade var sjuuuukt snygg, och bra, i melodifestivalen nyss. ;D galet. Och så kan jag tillägga att jag faktiskt ska gå och lägga mig nu. Trött som sjutton och har längtat hela dagen efter att få lägga mig och titta på film/sova i min säng. Sköööönt. Nej men, hörs imorgon.

godnatt ♥

fredagen ;

CHACHA

ärligt, värdelös hockeymatch igår. Leksand fick spö av björklöven. Haha, varför liksom? Aja, bara det inte blir någon vana ;) Under hockeyn blev det bestämt att jag och anna skulle dra till kärvsåsen (?) på fest.
Kom hem från leksand vid kvart i 10 och ungefär 10 minuter senare satt vi i bilen på väg ut i skogen. Vi hann bara byta kläder och dra, men det fick bli så. =) Väl där var det inte alls lika mycket  folk som vi hade trott. Men som tur är så är vi ganska lättroade så vi hade kul ändå ;D

Vaknade typ 8 imorse och kunde inte somna om -.- väckte dom andra så åt vi frukost och tittade på barnprogram tills det var dags för dom att bege sig hemmåt. =)
snäll som jag är så tänkte jag bjuda på lite bilder. Dom är inte okej någonstans, men vi kan nog bjuda en skvätt på oss själva. ;)
-


haha som jag sa, inte okej.. ;p


hahhaha alltså jag dör. HERREGUD


varför vi har skålar på våra huvuden? jag har ingen aning.


igga att jag har dubbelhaka på varje bild, och att jag håller på att dö
av skratt ungefär. Och att jag posar sådär med mina fingar jämt.


hahahha asså åh :D kan vara dom töntigaste bilder mina ögon skådat.
men, vi hade iallafall kul. ;)


Lite utav folket ;)


träffade på linn också =)


puss!


eh, sen verkar de ha blivit något tok med kameran.


haha, kanske inte bara med kameran :D


therese & robin =)


vad hände med kameran liksom =( jag tar faktiskt inte utan blixt.

Aja, sen blev det godnatt för våran del.


känns som att det står godnatt i alla mina rubriker. Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på mysteriet på greveholm :') fint. Och så taggar vi sovmorgon imorgon. Och hockey. Och fredagsmys. Utan godis </3 men det är en annan historia. Nu blir det greveholm. Puss & godnatt =)


torsdag

godmorgon godmorgon =)

jag vaknade och hörde fåglarna kvittra utanför mitt fönster för en stund sen! åh kan det inte bli vår nurå?
(vet att jag tjatar om det hela tiden, men det går liksom inte att låta bli när man längtar efter något så mycket)
Fint väder är det också och det känns som en bra dag. Ska snart fixa mig lite grann och sedan traska ner till jobbet. Imorgon är det äntligen fredag. Även om det har känts som helg hela veckan tycker jag. Men det blir fredagsmys av någon form och på lördag ska jag till kupolen ;) hihihihihi.

Nej nu börjar jag få bråttom. Jag är på tok för seg för att ha tid till att sitta vid datorn när jag ska göra något.

Justin Bieber – Favorite Girl (y)

tack & hej

TJATJA!

Kom precis hem från hockeyn. Jag behöver egentligen inte ens berätta vem som vann, men jag gör det ändå. Leksand vann! och pelle prestberg är klockren. Så jävla härligt.

På jobbet idag har jag sprungit upp och ner för en äckligt jobbig trappa med varor typ hela dagen. Eller nej, inte hela dagen, men några vändor blev det iallafall (a) Plus att jag gick ner till rättvik imorse. Och igår, och i förrgår. Jag skulle nästan kunna kalla mig själv lite duktig. Faktiskt. Lite iallafall. Imorgon börjar jag 3, fett skönt att få sova lite.

NU, ska jag lägga mig i sängen och titta på andra avenyn =)
sen ska jag sova sova sova som aldrig förr. hihihi.
GODNATT ;*





godnatt då =)

Jag är trött! så ska nog bara duscha sen krypa ner i sängen och titta på film. Imorgon är en ny dag och vad den har att bjuda på återstår att se. Jag vill på hockey på kvällen. Leksand-aik. Men vi får se =) Skulle vara rätt skönt att bara ligga hemma och sova hela dagen, haha. Tur att jag inte behöver slita ihjäl mig på jobbet iallafall. Ser inte fram emot nästa vecka som jag ska spendera på hemköp. Verkar liite värre där alltså. ;p Men veckan efter det kommer jennie och sliter på hemköp hon med, kul ju! ;)




Nej nu får det bli duschen. Puss!


tjatja bloggen ;)


haha tjockis.
men skitsamma nu åker jag ner och chillar på jobb1.

Förresten, Linda!!! vi måste åka till falun någon dag du vet. Vi får inte glömma!


GODNATT!

NU har jag äntligen en mobil som fungerar! nog för att den är från typ 1500-talet och inte ens har färgskärm, men det är en annan historia. Den funkar iallafall nästan som den ska och jag kan smsa igen, så smsbomba mig för jag har inte smsat på 4 dagar!!!! ;p

Har nyss städat mitt rum också och fick något infall om att göra om lite, och så fick det bli. Det är jobbigare än man tror att det ska vara och jag har tröttnat lite mitt i alltihopa här. Men nu när jag har börjat finns det ingen återvändo =) eller jo det gör de väl å andra sidan. Men jaja! Ska göra klart här sen ska jag hoppa i sängen för imorgon hade jag tänkt försöka komma i tid till jobbet och inte 2 timmar försent. Haha!

och bara så att alla vet så är jag galet festsugen, bjud mig på fest! =D

här hade jag kunnat lagt in före och efter bilder på mitt rum om jag hade orkat, men det gör jag inte. =) HIHIHIHHI

kom våren, kom



minus snön och kylan så hade man ju nästan kunnat tro att det var sommar.
åh, längtar!!
sommaren kommer bli bäst!



måndag måndag måndag

godmorgon!

sov rätt bra inatt måste jag säga. Jag drömde att jag sov hos Oliver, och det var inte helt fel. ;) men, vaknade upp ensam och insåg att de bara var en dröm =( hahah fail! Men det var fint så länge det varade iallafall.

Nej men nu ska jag kila ner och jobba. Gaaaalet segt.
btw så har jag bara ca 65 skoldagar kvar i skolan. Det kommer gå fort!

snyft

ALLTSÅ GE MIG EN FUNGERANDE MOBIL NÅGON. JAG BLIR GALEN!!!!!!!!


i torsdags;








såhär kul kan man ha medans man väntar på att makaronvatten ska börja koka!

apu;n börjar imorgon, är inte riktigt taggad på de alltså men vad ska man göra.
Nu blir det mat sen tv resten av kvällen, puss.

LÖRDAG

godmorgon!

Matchen igår var kanon. Galet nervöst, men det slutade trotts allt bra =) skönt!
när jag kom hem gick jag och la mig nästan direkt, sjukt trött. Och lite emo för att min mobil hade slutat fungera. Ingen aning om vad som har hänt, den envisas bara med att inte funka alls =( rip! måste försöka fixa en ny, man klarar sig inte många dagar utan en telefon ju. ♥

Idag ska jag inte göra något speciellt, ta en tripp ner på city och köpa lite godis kanske. Senare ikväll blir det iaf melodifestivalenmys. Blir bra det. Skönt med en lugn helg måste jag faktiskt säga. Men vi peppar inför nästa!
Ingen skola på 4 veckor heller. Känns rätt bra, men ändå lite sorligt. Kommer nog faktiskt saknare lite.


onsdag

Jag sitter och skriver på min bokanalys. Ja, ni hörde rätt(eller rättare sagt läste,men). Jag, pluggar. Omg! ni borde faktiskt skriva upp det någonstans. För det lär ni väl inte få höra så många fler gånger. Har snart skrivit klart den där fula analysen.. Fast speciellt bra kan jag ju inte säga att det blir. Men orkar inte bry mig, bara det blir klart någon gång så att jag slippere -.-'

Träffade Anna efter skolan, vi hämtade våra hockeybiljetter och åt icasallad. (y) Sen vara bara att fara hem och börja plugga och här sitter jag än. Min mamma kom nyss hem med nässpray åt mig och det var nog det bästa på hela dagen. VERKLIGEN behövligt, hahha. Kan inte andas.

Nej nu ska jag skriva klart den där skiten, hörs!


Tisdag

Jag fryser som en galning och vill egentligen bara sova. Men först ska jag ta en varm dusch och sen måste jag verkligen försöka ta tag i min engelska bokanalys som ska vara klar på fredag. Grejen är bara att jag inte har börjat läsa boken än, och det är ca 300 sidor. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till alltså. Och när jag ändå är igång med att klaga så kan jag ju passa på och säga att jag har matteprov på fredag också. Matteboken är kvarglömd i skolan och jag behöver verkligen verkligen verkligen plugga om jag ska ha minsta chans att få godkänt. Jag är nog sjuk på fredag....
Sen har jag blivit sjuk igen, jag har feber. Orkar inte riktigt.

Men något bra finns det faktiskt mitt i allt de dåliga; jag bokade biljetter till Mora-Leksand matchen idag. Blir kanon de. (y) Även fast vi inte har en aning om hur vi ska ta oss dit, vart hockeyhallen ligger eller hur vi ska ta oss hem. Men sånt brukar lösa sig. Haha.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Pussen.


min räser är nästan översnöad =( stackarn......
Nu får faktiskt snön ta och försvinna, JAG VILL HA SOMMAR NU!!


david & jesper. (y)

Vi träffade på sötnosar på hemköp idag ;) Helt oplanerat vare ju inte, men ändå. Och skämde ut oss gjorde vi också. Men vadå, det är väl sånt som händer, eller? Hahaha.. =(


haha aw, söta :')


asså herregud. Men erkänn vi är rätt coola ändå. (h)

haha omg.
Ajajajajaja bjuder på bildera.

NU; städa rummet. Imorgon blir det skola och jag vill inte.


FÖRSTA FEBRUARI

Ny månad nya möjligheter. Eller? Haha inte för att jag fattar vad ett datum gör för skillnad men oki =)

Jag är galet trött. Kan bero på att jag inte får sova på nätterna pga massa fyllesms/samtal. Hahaha, men rätt kul ändå. Eller så kan de bero på att jag har blivit sjuk igen. Igår kväll hade jag så ont i halsen och hostade så mycket att jag trodde jag seriöst skulle dö lite. Inte okej. Tur att vi var lediga idag annars hade jag aldrig pallat.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag nog träffa anna och jennie en sväng.
Synd att det snöar typ fett mycket ute. ÅH hata.


RSS 2.0